Boligene

Vi har skapt kvalitetsboliger som passer perfekt for Vestheia!

Vi har utviklet boligene på Vestheia med tanke på aktive familier, og gitt dem innhold som vi vet familier verdsetter ut fra erfaringer med en lang rekke boligprosjekter. Blant annet vet vi at et stort allrom med åpen stue og kjøkkenløsning er viktig, i tillegg til en egen tv-stue for å muliggjøre to separate avdelinger. Soverom, bad og vaskerom er hensiktsmessig plassert i forhold til hverandre, og vi har utnyttet mulighetene saltakskonstruksjonen gir til å etablere enda en avdeling, til for eksempel hjemmekontor, treningsrom eller hobby. Det er også sørget for at deler av stuene blir åpne i full høyde opp til yttertaket, som gir en svært luftig og behagelig romfølelse.

Felles for alle boligtypene på Vestheia er at de er tegnet med en «åpen» og en «lukket» side slik at de skjermes fra hverandre, samtidig som det oppnås mye naturlig lys og utsikt fra store velplasserte vinduer.

I tillegg til plasseringen i forhold til hverandre, er samtlige boliger plassert slik at de skal få maksimalt ut av de svært gode solforholdene, ved at uteplassene er lagt på boligenes sørvestlige side. Videre er tomtene anlagt på ulike høyder for at de skal harmonere i størst mulig grad med omkringliggende terreng, og gi variasjon i feltet.

Generelt om alle boligene

  • Store og innholdsrike arkitekttegnede eneboliger
  • Moderne og fremtidsrettet arkitektur
  • Egen avdeling for hjemmekontor
  • Egen TV-stue
  • God romfølelse med mye volum
  • Store vinduer, mye lys

Leif Chr. De Presno
Eiendomsmegler/Daglig leder
lcp@aktiv.no
472 01 274

Boligtype A

BRA: 209 m2
P-ROM: 204 m2

Soverom: 4

Boligtype B

BRA: 175 m2
P-ROM: 170 m2

Soverom: 4

Boligtype C

BRA: 233 m2
P-ROM: 183 m2

Soverom: 4/5

KONTAKT OSS

Lurer du på noe? Fyll inn kontaktskjemaet nedenfor, så svarer vi deg så fort det lar seg gjøre. 

1 + 5 =