På toppen av Hisøya

I trygge omgivelser på toppen av Hisøya bygger HSH sitt andre boligfelt i Arendal. Prosjektet vil bestå av 19 innholdsrike eneboliger fordelt på tre boligtyper i størrelsen ca 175-230 m2. Boligene er tegnet av Trafo Arkitekter AS med aktive familier som målgruppe og med fokus på moderne uttrykk, vedlikeholdsvennlige materialer og fremtidsrettede løsninger. Boligene blir blant annet tilrettelagt for fremtidens arbeidsliv, med egen avdeling for hjemmekontor. Materialvalgene er gjort slik at behovet for vedlikhold skal bli minst mulig, og man kan bruke mest mulig tid på de aktivitetene man velger selv.

Kortreiste aktivitetsmuligheter

Med Hisøyskogen rett utenfor døren har man umiddelbar tilgang til en lang rekke aktivitetsmuligheter. Stinettverket som grenser inntil feltet er ideelt for joggeturer, stisykling, sopp- og bærturer og frilek for barn. I tillegg kommer det en ny og gjennomtenkt lekeplass og en helt egen padeltennisbane!

Et godt liv på Vestheia

Vi tror det vil bli godt å bo på Vestheia. Her kan man parkere bilen når man kommer hjem, og utføre de fleste daglige gjøremål uten å måtte bruke den igjen. Barna vil bruke den bilfrie «Jokerveien» til  og fra skole og fritidsaktiviteter, og den daglige handelen kan utføres på Joker som er nærmeste nabo. Frilufts- og treningsmuligheter får man utenfor døren, og har man gjøremål i byen er det gåavstand til ferja i Kolbjørnsvik. Man befinner seg også «midt» på Hisøya, slik at hele øya inklusiv de populære badeplassene og spisestedene er innenfor sykkelavstand.

Boligene kommer for salg tidlig 2021 og de første vil være innflyttingsklare i løpet av året. 

MELD DIN INTERESSE

og få oppdatert informasjon om prosjektet frem mot salgsstart!